Energiboost

Åh, äntligen en dag då jag känner mig lite mera energifylld! Jag fick sova hela natten (i princip) och hela familjen steg upp klockan 6, så jag känner mig mer utvilad än på länge. För, jo det har varit (eller är) rätt jobbig period just nu. Vi är lite mittemellan att ha en eller två vilor för Sebbe nu. Idag blev det bara en, på förmiddagen, men då somnade han strax efter 18.00 så imorgon får jag nog inte sova ända till 6. Det känns som en evighetsföljetong det här med hur och när Sebastian sover och jag vill inte trötta ut er med alla detaljer kring det. Försöker tänka att det bara är en fas just nu och att det blir bättre… Det tur att jag fortfarande går hemma så jag kan krascha i sängen när vi väl vilar.

Jag har börjat lite ”inskolning” nu, i smyg, så Anders får ta mer och mer hand om Sebastian de dagar han väl kan. Dels måste Sebastian vänja sig vid att jag inte alltid är hemma och så måste de vänja sig vid att få vara ensamma bara dom två. Har gjort ett litet schema för när Anders kan natta eller vila med Sebastian och än så länge går det bra. Ikväll var det Anders som la Sebastian och han somnade inom en kvart – MVG på det 🙂

Ibland kan jag längta lite till att börja jobba igen. Det har varit så skönt att få ta ett uppehåll och få perspektiv på saker och ting. Det känns som att jag har massor av nya idéer och så är jag nyfiken på vad som händer på jobbet. Men som idag, när det var ordentligt frostbitet ute på morgonen, så kändes det så otroligt skönt att slippa fara iväg och sätta sig i en kall bil och frysa. Istället myste vi under filten och såg på morgonsoffan och hade det så skönt, Sebastian och jag.

 

20141014_125258

Redo för en liten promenad

 

 

You may also like...