Tillbaka?

Ja jösses! Ett halvår sedan sist… Man kan ju få skrivkramp för mindre 🙂 Men jag tror orken och inspirationen är tillbaka nu, det känns som att jag kommit ut ur mitt ide nu.

I veckan som var hade jag två lediga dagar och som jag han städa och fixa här hemma, och som avslutning var jag på massage! Vilken lyx det var 🙂 Jag testade på chakraflödesmassage för första gången. Lite annorlunda men väldigt bra, tycker jag, kan rekommenderas.

Till veckan ska vi få fönstrena putsade, äntligen, och tvättmaskinen lagad. Finns mycket annat som måste fixas också men det känns som att det är ett bra flow nu så det är en bra början iallafall.

Jag ska inte lova för mycket nu men jag hoppas att det blir fler blogginlägg nu 🙂 Och jag hoppas mina läsare är av den trogna och förstående sorten 💖

Kram, kram!

You may also like...